banner913
banner932
banner1012

Yıldırım-Akova arası aydınlatma projesi 9 yıl sonra tamamlandı

banner1020

Yıldırım – Akova Arası Yol Aydınlatma Projesi hayata geçti

banner974
Yıldırım-Akova arası aydınlatma projesi 9 yıl sonra tamamlandı

banner971
Yeniboğaziçi Belediyesi 3 yıldır sürdürdüğü Yıldırım – Akova Arası Yol Aydınlatma Hatları Projesini tamamladı.
Yolların standartlarının yükseltilmesi ve trafik kazalarının önlenmesi adına, geçmiş dönemlerde çözümlenemeyen aydınlanma sorunu Yeniboğaziçi Belediyesi tarafından çözüme kavuşturuldu. Böylelikle Akova-Yıldırım yolunun aydınlatılmasıyla trafik daha güvenli hale getirildi.
2012 yılında başlatılan proje 2013 yılının sonunda tamamlanma aşamasına gelmiş ancak yaşanan olumsuzluklar nedeniyle proje yarım kalmıştı. Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar "9 yıl sonra yarım kalan bir projenin daha bizler tarafından tamamlanması ve halkın hizmetine konulması hepimizi memnun etmiştir" dedi. Konuyla ilgili belediye olarak maddi manevi büyük uğraş verdiklerini belirten Başkan Zurnacılar uzun süren bu çalışmalara destek veren katkı koyan herkese teşekkür etti ve belde halkına hayırlı olmasını temenni etti.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.