banner913
banner932
banner1012

Yarışı Hasipoğlu kazandı

banner1020

UBP’nin yeni Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu oldu. Hasipoğlu, 114 UBP Parti Meclisi üyesinden 65’inin oyunu alırken, rakibi Berova’nın oyu 49’da kaldı

banner974
Yarışı Hasipoğlu kazandı

banner971

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu oldu. 
UBP Genel Sekreterlik seçimi önceki gün yapıldı. Seçime katılan 114 UBP Parti Meclisi üyesinden 65’inin oyunu alan Hasipoğlu, UBP Genel Sekreteri seçildi. Özdemir Berova ise 49 oy aldı.  
Seçimi kazanan Hasipoğlu, kazananın UBP olduğunu belirterek, tüm üyelere teşekkür etti ve birlik ve bütünlük içinde yola devam edeceklerini söyledi.
UBP Milletvekili Berova da, “Büyük bir olgunluk ve dayanışma içerisinde geçen süreçte desteğini esirgemeyen tüm partililerimize teşekkür ederim” dedi.
Berova, “Bundan sonraki süreçte yeni Genel Sekreterimiz ve partililerimizle UBP için çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  
Başbakan Ersan Saner de “UBP demokrasi gereği Genel Sekreterlik seçimini tamamlayıp Sayın Oğuzhan Hasipoğlu’nu seçmiş bulunmaktadır. Özde UBP genelde KKTC kazanmıştır” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.