banner913
banner932
banner1012

Vergisini ödüyoruz, niye hizmet alamıyoruz?

banner1020

Ülkede yollar sokaklar caddeler karanlık, vatandaşlar isyanda ancak bu “karanlık” için çözüm üreten yok!

banner974
Vergisini ödüyoruz, niye hizmet alamıyoruz?

banner971
Ülkede yıllardır çeşitli nedenlerle karanlık olan sokak, cadde ve bulvarların aydınlatılması sorununa bir türlü çözüm bulunamıyor.
İnsan hayatının söz konusu olduğu bu sorunun çözümü sürekli erteleniyor.
Vatandaşlar yolların aydınlanması için her ay KIB-TEK’e aydınlatma ücreti ödüyor bunun yanı sıra maktu ücret adı altında başka bir vergi de veriyor ama hizmet olarak karşılığını alamıyor.
Ülkenin kangrenleşmiş sorunu haline gelen zifiri karanlık sokaklardan biri de Boğaz bölgesindeki Karakuş deposunun olduğu bölge.
Bölgedeki sokak lambaları yıllardır yanmıyor. Bölge sakinleri konuyla ilgili defalarca Kıb-Tek’e şikayette bulunmasına rağmen hiçbir sonuç alınamıyor.
Bölge sakinlerinin şikayetlerine “kaydınız alındı, ekiplere bildirdik” şeklinde yanıt veren Kıb-Tek yetkilileri, yıllardır bu konuda hiçbir girişimde bulunmuyor.
Halkı bezdiren bu sorun karşısında vatandaşlar kendi girişimleriyle sonuç almaya çalışıyor.
Boğaz bölgesindeki Karakuş deposunun olduğu bölgede yanmayan sokak lambalarının olduğu bir direğe, solar lamba takan bölge sakinleri, kendi çabalarıyla aydınlatma yapmaya çalışıyor ama bu da yetersiz kalıyor.
Kazalara davetiye çıkaran, bölgenin güvenliğini de tehlikeye atan bu durum karşısında vatandaşların tepkisi her geçen gün büyüyor.
Her ay vatandaştan tahsil edilen milyonlarca liranın aydınlatma için kullanılmadığı gün gibi ortadayken, bu paranın nereye harcandığı ise merak ediliyor.
“Her ay KIB-TEK'e sokak aydınlatma ücreti olarak para ödüyoruz ama önümüzü görmüyoruz” diye isyan eden vatandaşlar, Kıb-Tek yetkililerini göreve çağırıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.