banner913
banner932
banner1032
banner1038

Üretici 4 TL’ye veriyor, marketler 6.50’ye satıyor

banner1020

Patates Üreticileri Birliği, üreticinin patatesi 4 TL’ye sattığını ve patatesin kilosunun 6 ile 6,50 olmasının normal olduğunu belirterek, “Pahalı değil, halkımız tepki göstermesin” görüşünü belirtti

banner974
Üretici 4 TL’ye veriyor, marketler 6.50’ye satıyor

banner971
Patates Üreticileri Birliği Başkanı Engin Halkseven, patatesin kilosunun 6 ilâ 6,50 olmasının 'normal' olduğunu belirterek olması gereken fiyatın bu olduğunu söyledi.
Patates Üreticileri Birliği Başkanı Engin Halkseven, Kıbrıs Postası’na açıklamalarda bulunarak patatesin kilosunun 6 ilâ 6,50 TL olmasının normal olduğunu ifade etti.
Patatesin aşırı yağışlardan etkilendiğine de dikkat çeken Halkseven, “Umarım bu fiyatta kalır” diyerek patatesin olması gereken fiyatının bu olduğunu belirtti.  
Patates Üreticileri Birliği Başkanı Halkseven, pandemiden ötürü üreticinin sıkıntı yaşadığını, geçtiğimiz dönemde patatesin çok ucuza alıcıya verildiğini aktararak “yoluna koymaya çalışıyoruz” dedi.
Üreticinin şu anda patatesi 4 TL’ye sattığını belirten Engin Halkseven, üreticinin aslında 5 TL’ye ürününü satması gerektiğini fakat ülkenin ekonomik sıkıntı içerisinde olması nedeniyle “ellerini taşın altına koyduklarını" dile getirdi.
Patatesin bazı marketlerde 6,50’a satılmasının normal olduğunu şu şekilde ifade etti: “Pahalı değil, halkımız tepki göstermesin”  
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.