banner913
banner932
banner1012

Umarım vekil sayınız artar

banner1020

Kılıçdaroğlu, CTP’nin parlamentoda temsil sayısının artmasını beklediklerini ifade etti

banner974
Umarım vekil sayınız artar

banner971
 
 
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, adada bir dizi temaslarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kabul etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kardeş partileri olan CTP ile görüşmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı. CTP’nin Kıbrıs’ta verdiği mücadeleyi selamladıklarını kaydeden Kılıçdaroğlu, CTP’nin parlamentoda temsil sayısının artmasını beklediklerini ifade etti. Kılıçdaroğlu, “Sizler başarılı olduğunuz sürece Kıbrıs’ın sorunlarının daha hızlı çözüleceğine inanıyorum. Bizlerin görevi de demokrasi konusunda her türlü desteği vermektir. Karşılıklı dayanışma içerisinde sorunları masaya yatırıp çözümler bulabiliriz” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.