banner913
banner932
banner1012

Ülke genelinde dönüşümlü elektrik kesintisi sürecek

banner1020

banner974
Ülke genelinde dönüşümlü elektrik kesintisi sürecek

banner971
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Teknecik Elektrik Santali'nde jeneratör arızasının devam etmesi nediyle bugünde ülke genelinde saat 22.00'ye kadar  dönüşümlü elektrik kesintisi olacağını duyurdu.
Kıb-Tek'ten yapılan duyuru şöyle:

PLANLI KESİNTİ (KKTC GENELİ)
14 Ocak 2023 Cumartesi günü Teknecik Elektrik Santrali'nde meydana gelen jeneratör arızasının devam etmesi nedeni ile 17:00 ile 22:00 saatleri arasında ülke genelinde 1'er saatlik dönüşümlü kesintiler yapılacaktır. Çalışmanın seyrine göre elektrik enerjisi belirtilen saatten daha geç ya da daha erken verilebileceğinden, şebekede her an elektrik varmış gibi davranılması önemle duyurulur. Halkın mağduriyet yaşamaması adına gerekli tedbirleri almasını rica eder, verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.