banner913
banner932
banner1012

TRT Kıbrıs ekibi an be an Karpaz’daki gelişmeleri takipte

banner1020

3 gündür Karpaz’da bulunan TRT ekibi, bölgedeki gemilerden yaptıkları canlı yayınlarla petrol kirliliğinin bölge sahillerine ulaşmasını engellemek için yapılan çalışmaları paylaşıyorlar

banner974
TRT Kıbrıs ekibi an be an Karpaz’daki gelişmeleri takipte

banner971
Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nun (TRT) uzun yıllardır KKTC temsilciliğini yapan başarılı muhabir Tahir Olcay Kıraç ve kameraman Mustafa Fidan’dan oluşan ekip, Suriye kaynaklı petrol sızıntısının Karpaz açıklarında yaratabileceği çevre felaketi ile ilgili bölgede yürütülen çalışmaları an be an takip etmeye devam ediyor.
Bölgede, Türkiye televizyonları arasında sadece TRT ekibi bulunuyor.
Çalışmaların sürdüğü bölgede bulunan gemilerden canlı yayınlarla gelişmeleri izleyicilere aktaran Tahir Olcay Kıraç ve kameraman Mustafa Fidan özellikle KKTC halkından da takdir görüyor.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.