banner913
banner932
banner1032

Tatar ve Üstel Başsavcılık'taydı

banner1020

banner974
Tatar ve Üstel Başsavcılık'taydı

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Başbakan Ünal Üstel bugün sabah saatlerinde mahkemelerdeydiler.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın koruması Şerif Avcil ile ilgili kendisinden bilgi talep edilmesi nedeniyle sabah saatlerinde Mahkemelere giderek ifade verdiği bildirildi.
Öte yandan Başbakan Ünal Üstel, bugün Başsavcı Sarper Altıncık ile görüştü.
Başsavcılık makamında yer alan görüşmeye ilişkin Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Üstel’in Başbakanlık görevine geldiği günden bugüne üst düzey tüm devlet yöneticileri ile belirli aralıklarla bir araya gelerek gündeme dair konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunduğu kaydedildi.
Başbakan’ın bugün Başsavcı ile kendi makamında gerçekleştirdiği görüşmenin de bu kapsamda olduğu ve ilk olmadığı vurgulanan açıklamada, “Başbakanlık olarak, koordinasyon görevimiz kapsamında tüm kurumlarımızla belirli aralıklarda gerçekleştirdiğimiz rutin görüşmeleri sürdürmeye devam edeceğiz.” denildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.