banner913
banner932
banner1012

Takla atarak durdu

banner1020

Yine kiralık araç ve yine trafik kazası. Yabancı uyruklu genç, Mağusa- Lefkoşa anayolunda kiralık araçla hızlı şekilde seyrederken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve refüje çarparak takla attı   ...

banner974
Takla atarak durdu

banner971

Yine kiralık araç ve yine trafik kazası. Yabancı uyruklu genç, Mağusa- Lefkoşa anayolunda kiralık araçla hızlı şekilde seyrederken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve refüje çarparak takla attı                                                             

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa- Lefkoşa anayolunda dün sabah meydana gelen kazada araç sürücüsü David Mmari kazayı ucuz atlattı.

Kaza dün sabah saat 09:50 raddelerinde David Mmari’nin kullanımındaki ZND 015 plakalı araç ile Lefkoşa istikametinden Mağusa istikametine doğru seyrederken sola virajlanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedip refüje çarparak takla atmasıyla meydana geldi.

 

Kazada hafif şekilde yaralanan araç sürücüsü kaldırıldığı Mağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk yardım tedavisinin ardından taburcu oldu. Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.