banner913
banner932
banner1012

Şubat tatili Ocak’a çekilebilir

banner1020

Sağlık Bakanı Pilli, ilk ve orta öğretimde vakalarda artış söz konusu olması durumunda Şubat tatilinin Ocak ayına çekileceğini açıkladı

banner974
Şubat tatili Ocak’a çekilebilir

banner971
 
Sağlık Bakanı Pilli, yükseköğretimde yol haritasının belirlendiğini, ilk ve orta öğretimde ise vakalarda artış söz konusu olması durumunda Şubat tatilinin Ocak’a çekileceğini açıkladı
Meclis Genel Kurulu’nda soruları ve eleştirileri yanıtlamak üzere kürsüye gelen Sağlık Bakanı Ali Pilli, aşılar geldikten sonra planın belli olduğunu ama aşıların ne zaman geleceğinin ise önümüzdeki günlerde netleşeceğini söyledi. Aşıların Ocak ayında başlayacağının kesin olduğunu ifade eden Bakan Pilli, aşıların korunurluğunun ise net olmadığına işaret etti.
Bakan Pilli, HP’li milletvekillerinin geçtiğimiz hükümet dönemine ilişkin ‘önerilerimize uymadınız’ eleştirilerine de tepki gösterdi, HP’yi ‘Hükümetteyken başka, muhalefetten başka’ davranmakla suçladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.