banner913
banner932
banner1012

Riverside Otel'de kalan öğrenciler tedirgin

banner1020

banner974
Riverside Otel'de kalan öğrenciler tedirgin

banner971

Riverside Karantina Hoteli’nde kalan bazı öğrenciler, aynı hotelde kalan 3 öğrencinin coronavirüs pozitif çıkması üzerine büyük bir tedirginlik yaşıyor. Pozitif çıkan 3 öğrenciyle birlikte aynı uçakta yolculuk yaptıklarını söyleyen bazı öğrenciler, kendilerine tekrar test yapılıp bir süre daha karantina altında tutulmaları gerektiğini savundu.

“Pozitif vakaların yanında kimin oturduğunun bir önemi yok çünkü herkes uçağın tuvaletini ortak kullandı. Otelin önünde beklerken de herkes birbiriyle temas etti. Biz ülkeye gelirken karantina koşullarını bilerek ve kabul ederek geldik. Evlerimize gidip ailelerimizi de riske atmak istemiyoruz” diyerek evlerine dönerken tamamen sağlıklı olduklarından emin olmak istediklerini dile getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.