banner913
banner932
banner1032
banner1038

"Personel ihtiyacı tüm polis teşkilatında elzem"

banner1020

Meclis Başkanı Töre, personel ihtiyacının tüm polis teşkilatında elzem olduğunu vurguladı

banner974
"Personel ihtiyacı tüm polis teşkilatında elzem"

banner971
Cumhurbaşkanı Vekili Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, 2 Ocak’tan bu yana hizmet vermeye başlayan Gönyeli Polis Karakolunu ziyaret etti.
Karakol Amiri Feyyaz İneci ve görevli personel tarafından karşılanan Başkan Töre, hizmet birimlerini inceledi.
Personel ihtiyacının tüm polis teşkilatında elzem olduğunu ifade eden Töre, Polis Okulu'ndan yeni mezun olan öğrencilerin bu ihtiyacı bir nebze olsun karşılayacağına inandığını belirtti.
Karakol Amiri Feyyaz İneci ve personele görevlerinde başarılar da dileyen Töre, İneci’ye Meclis anı tabağı hediye etti.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Vekili, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Gönyeli Alayköy Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu ile görüştü. Töre ziyarette yaptığı açıklamada, Belediyenin ortaya koyduğu projelerle iyi bir yolda ilerlediğinin altını çizerek, kısa zamanda hayata geçen projelerin bölgede yaşayan halkı memnun ettiği düşüncesini dile getirdi.
Amcaoğlu’nun yüksek bir oy oranıyla başkan seçildiğini anımsatan Töre, başarılı olacağına inanç belirtti.
Gönyeli Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu da ziyaret nedeniyle Başkan Töre’ye teşekkür ederken, bugüne kadar yaptığı çalışmaları ve yeni projelerini anlattı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.