banner913
banner932
banner1012

“Öngörüsüzlük, herkesi yarı yolda bıraktı”

banner1020

Ülkede pek çok sektörün öngörüsüzlükten yakındığını anımsatan CTP lideri Erhürman, bu konuda kimsenin sorumluluk üstlenmediğini dile getirdi

banner974
“Öngörüsüzlük, herkesi yarı yolda bıraktı”

banner971
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, ülkedeki öngörüsüzlüğün herkesi ve yaşamın tüm alanlarını yarı yolda bıraktığını ve bu sorunun çözümünün uzun vadeli kalkınma planından geçtiğini ifade etti. Erhürman, Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği’ni (KTEMB) ziyaret ederek, karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.
 Ülkede pandeminin açtığı yaraların sarılması ve sonrasında ise düzenli bir şekilde kalkınmayı sağlayabilmek için uzun vadeli kalkınma planlarının hayata geçmesi gerektiğini dile getiren Erhürman, “Bunu başaramazsak birçok işin altından kalkamayız” uyarısında bulundu. Ülkede pek çok sektörün öngörüsüzlükten yakındığını anımsatan Erhürman, bu konuda kimsenin sorumluluk üstlenmediğini dile getirdi.
Meslek örgütlerini öngörülebilirlik açısından güvenceye kavuşturmanın yollarından bahseden CTP lideri Tufan Erhürman, “Bizim bir şeyleri planlamamız, yaptığımız planı Meclis’ten geçirmemiz gerekiyor. Bu ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel anayasası şeklinde bir kalkınma planı çıkarmalıyız. Kullandırılacak arazilerden, ortaya konulacak tüm projelere kadar her şeyi  bu metnin içerisine yerleştirmeliyiz” dedi. Mevcut durumla devam etmenin mümkün olmadığının altını çizen Erhürman, “Bunu yapmadığımız takdirde birçok iş insanının motivasyonu düşecek” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.