banner913
banner932
banner1012

Önce çaldılar,sonra uyuşturucu aldılar

banner1020

  Aygün’de meydana gelen hırsızlıkla ilgili olarak tutuklanan zanlı Zafer Kaya ile Hasan Yazıcı ile hırsızlık mallarını alarak uyuşturucu veren zanlı Vedat Dağaşan’a üçer gün tutukluluk kararı verildi...

banner974
Önce çaldılar,sonra uyuşturucu aldılar

banner971

 

Aygün’de meydana gelen hırsızlıkla ilgili olarak tutuklanan zanlı Zafer Kaya ile Hasan Yazıcı ile hırsızlık mallarını alarak uyuşturucu veren zanlı Vedat Dağaşan’a üçer gün tutukluluk kararı verildi

 

Gamze BAYKUR

Aygün’de meydana gelen sirkat meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Zafer Kaya ile Hasan Yazıcı ve hırsızlık malları zanlı Kaya ile Yazıcı’dan alarak uyuşturucu veren zanlı Vedat Dağaşan dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Ev açma”, “Sirkat”, “Hırsızlık mal kabulü”, “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Kaya, Yazıcı ve Dağaşan’ın tutukluluk süresi 3 gün daha uzatıldı.

BİR KİŞİ ARANIYOR

Meselenin tahkikat memuru Timuçin Apay, zanlı Zafer Kaya ile önceki gün teminata bağlanarak serbest bırakılan 15 yaşındaki B.Ö’nün 2014 yılı Aralık ayı ile 21 Ocak 2015 tarihleri arasında Aygün’de Mustafa Yiğit’e ait eve girerek 3 adet cep telefonu ile 500 TL değerinde madeni paraları sirkat ettiklerini açıkladı. Olayın polise 22 Ocak tarihinde polise rapor edildiğini belirten Apay, mesele ile ilgili olarak telefon şirketlerine gerekli yazışmaların yapıldığını ve tahkikat neticesinde sirkat edilen telefonların birine zanlı Kaya ile B.Ö’nün kullanımındaki hatların takıldığının tespit edildiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak 18 Şubat tarihinde B.Ö’nün tespit edilerek tutuklandığını ve B.Ö’nün gönüllü ifade verdiğini söyleyen Apay, zanlı Zafer Kaya ile Hasan Yazıcı’nın sirkat edilen konu telefonlardan 2 tanesini zanlı Vedat Dağaşan’a götürüp uyuşturucu temin ettiklerinin tespit edildiğini açıkladı. Apay, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini ve sirkat edilen telefonlar ile aranan bir kişinin halen bulunamadığını belirterek her 3 zanlının da tutukluk süresinin 8 gün daha uzatılmasını talep etti.

TUTUKLULUK SÜRELERİ UZATILDI

 

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay İnan, zanlı Zafer Kaya, Hasan Yazıcı ve Vedat Dağaşan’ın tahkikat maksatları bakımından 3 gün daha poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.