banner913
banner932
banner1032

Goççina Dirimikya köyünde 1963'te Rumlar tarafından öldürülen şehitler toprağa verildi

banner1020

  Goççina Dirimikya köyünde 1963’te Rumlar tarafından öldürülen ve yıllar sonra kalıntıları bulunan şehitler Ahmet Osman, Hüseyin Osman Arap ve Şevket Cemal, toprağa verildi  Güney...

banner974
Goççina Dirimikya köyünde 1963'te Rumlar tarafından öldürülen  şehitler  toprağa verildi

banner971

 

Goççina Dirimikya köyünde 1963’te Rumlar tarafından öldürülen ve yıllar sonra kalıntıları bulunan şehitler Ahmet Osman, Hüseyin Osman Arap ve Şevket Cemal, toprağa verildi

 Güney Kıbrıs’taki Goççina Dirimikya köyünde 1963’te Rumlar tarafından kayıp edilen ve yıllar sonra kalıntıları bulunup kimlikleri tespit edilen şehitler Ahmet Osman, Hüseyin Osman Arap ve Şevket Cemal askeri törenle Lefkoşa’da toprağa verildi.

Şehitler, İsmail Sefa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dün askeri törenle Lefkoşa Devlet Mezarlığı’ndaki şehitliğe defnedildi.
Törende bir kayıp yakınının kayıp şehit dayısı için yazdığı şiiri de okundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.