banner913
banner932
banner1032
banner1038

“Olan, Kıbrıslı Türklere olacak!”

banner1020

CTP Genel Başkanı Erhürman, döviz konusunda “Olan, alım gücü düşen, alış veriş yapan Kıbrıslı Rumları, konut alan yabancıları seyretmek zorunda kalan Kıbrıslı Türklere olacak!” dedi

banner974
“Olan, Kıbrıslı Türklere olacak!”

banner971
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, 1 İngiliz Sterlini’nin 30 TL’yi zorladığına vurgu yaptı, “Olan, alım gücü düşen, alış veriş yapan Kıbrıslı Rumları, konut alan yabancıları seyretmek zorunda kalan Kıbrıslı Türklere olacak!” dedi.
Erhürman, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şöyle dedi:
“Sterlin 30 TL'yi zorluyor. TL'nin değer kaybı piyasaya kaçınılmaz olarak zamlarla yansıyacak.
Güneyden gelen Kıbrıslı Rumlar için kuzeyden alışveriş yapmak daha da cazip hale gelecek. Dolayısıyla belli alanlarda talepte çok ciddi bir düşüş olmayacak.
Konutta da yabancıların mal alımında düşüş olmayacak elbette.
Maliye'nin gelirleri TL cinsinden artacak.
Olan, alım gücü düşen, alış veriş yapan Kıbrıslı Rumları, konut alan yabancıları seyretmek zorunda kalan Kıbrıslı Türklere olacak!
Ülkede yabancı sayısı arttıkça kamu okullarından, kamu hastanelerinden hizmet almakta zorlanan, artan güvenlik kaygıları nedeniyle yaşam alanları daralan, çocukları, aş, iş, konut bulamayan, göç yollarına düşen Kıbrıslı Türklere!
Ekonomi bizim için artık bir var oluş meselesi! Doğru dürüst bir nüfus politikası, ekonomik, sosyal, kültürel planlama yapılmadıkça ve (stabil para birimine endeksli muhasebe sistemi gibi) ciddi tedbirler alınmadıkça, bu var oluş kaygısını gidermek mümkün olmayacak.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.