banner913
banner932
banner1032

MDP Girne İlçe Başkanı Özbay, hükümeti Kervansaray Plajı konusunda eleştirdi

banner1020

banner974
MDP Girne İlçe Başkanı Özbay, hükümeti Kervansaray Plajı konusunda eleştirdi

banner971
Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Girne İlçe Başkanı Kaan Özbay, hükümeti Kervansaray Halk Plajı’nı “peşkeş çekmeye çalıştığı” gerekçesiyle eleştirdi, Girne Belediyesi Başkanı Murat Şenkul’a duruşundan dolayı destek belirtti.


MDP Girne İlçe Başkanı Kaan Özbay tarafından yapılan yazılı açıklamada, Girne belediyesine ait Kervansaray Halk Plajı’nın Bakanlar Kurulu tarafından “peşkeş çekilmeye çalışıldığı” iddia edilerek, konunun Girne Belediyesi Başkanı Murat Şenkul tarafından kamuoyuna taşınmasının ardından MDP’nin de araştırma yaptığı belirtildi.
 MDP’nin halkın menfaatini gasp etmeye çalışanların karşısında, halkın menfaati için savaşanların ise yanında olduğu belirtilen açıklamada, “Bu konuda da Girne Belediyemizin yanında tüm gücümüz ile duracağımızın ve bu üç haramiler hükümetinin tam karşısında, halkımızın haklarının savunucusu olacağımızın bilinmesini isteriz” denildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.