banner913
banner932
banner1012

“Malumun ilanı"

banner1020

HP Başkanı Özersay: Meclis'i toplayamamış olmaları şaşırtıcı değildir, sadece malumun ilanıdır”

banner974
“Malumun ilanı"

banner971
 
 
Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, sosyal medya üzerinden Meclis’in nisaba takılarak açılamamasını eleştirdi.
Özersay’ın paylaşımı şöyle:
"Nisapta sorunumuz olacağını sanmıyorum", "26'ımız vardır" diye iki gündür açıklamalar yapan Sayın Saner'in koalisyon ortakları ve vekilleri konusunda doğru değerlendirme yapamadığı, vekillerin duruşlarını doğru okuyamadığı anlaşılıyor.
Aslında işin özü şu: Ruhunu teslim etmiş olan bir hükümet var ama kurultay yarışı nedeniyle kimse bu meftayı defnetmek istemiyor. Kurultaya hükümette girmek ya da kurultaya Başbakan olarak girmek için Meclis desteğini yitirmiş olan ölü hükümete canlı muamelesi yapmayı tercih ediyorlar. Bugün (dün) Meclis'i toplayamamış olmaları şaşırtıcı değildir, sadece malumun ilanıdır”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.