banner913
banner932
banner1032

Maldivler’in eski cumhurbaşkanı KKTC’de

banner1020

2012-2013 yıllarında Maldivler’in cumhurbaşkanı olan Dr. Mohamed Waheed, KKTC’ye geldi

banner974
Maldivler’in eski cumhurbaşkanı KKTC’de

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 2012-2013 yıllarında Maldivler’in cumhurbaşkanı olan Dr. Mohamed Waheed Hassan ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü.
Cumhurbaşkanı Tatar kabulde yaptığı konuşmada, iki Müslüman ada ülkesi olan KKTC ve Maldivler’in bağlarına işaret ederek, Maldivler’in 5. Cumhurbaşkanını KKTC’de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Tatar, Dr. Mohamed Waheed Hassan’ı KKTC’ye davet ettiği için ayrıca, Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü Serhat Akpınar’a teşekkür etti.
Tatar, eski cumhurbaşkanının KKTC’de bulunmasının kardeşlik bağlarını canlandırması bakımından önemli olduğunu dile getirdi.
Maldivler’in 5. Cumhurbaşkanı Dr. Mohamed Waheed Hassan da konuşmasında, KKTC’de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkenin çok güzel bir olduğunu söyledi. Waheed, KKTC halkına başarı ve huzur diledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.