banner913
banner932
banner1012

"Liderimizi büyük bir özlemle anıyoruz"

banner1020

Emekli Tuğgeneral Ali Aydın, Dr. Küçük'ün Anıttepe'deki kabrini ziyaret etti

banner974
"Liderimizi büyük bir özlemle anıyoruz"

banner971
Emekli Tuğgeneral Ali Aydın, KKTC'ye gelerek Kıbrıs Türk halkının özgürlük  mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük'ün Anıttepe'deki kabrini ziyaret etti.
Aydın, 1930’lu yıllarda mücadelesine başlayan Dr. Fazıl Küçük’ün o günlerde İngiliz Sömürge yönetiminde baskı altında olan Kıbrıslı Türklerin hem EOKA’ya yönelik mücadelesini örgütlemek hem de Sömürge Yönetimine karşı yapılacak çalışmalarda birlik ve beraberliği sağlamak için önderliğini ve yüreğinin cesaretini ortaya koyduğunu vurguladı.
Ali Aydın, "En karanlık günlerde ve en ağır koşullar altında, direniş meşalesini yakarak başlattığınız özgürlük ve egemenlik mücadelesi devam ederken, bugün yine bir kez daha huzurunuzda olup sizi saygı, sevgi ve büyük bir özlemle anıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.