banner913
banner932
banner1032

KTÖS'de genel sekreter değişmedi

banner1020

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Başkanlığı’na Emine Tel, Genel Sekreterliğe ise yine Şener Elcil getirildi.

banner974
KTÖS'de genel sekreter değişmedi

banner971

Kurulu ve oluşturulan yeni Yönetim Kurulu tarafından oylanarak göreve getirilen sendika başkanı ve 7 kişilik Yürütme Kurulu üyelerini açıkladı.

KTÖS’ten yapılan açıklamaya göre, Yürütme Kuru üyeleri Burak Maviş Eğitim Sekreterliği, Süleyman Gelener Eğitim Sekreteri Yardımcılığı, Uğur Erilen ve Akgün Kaçmaz Örgütlenme Sekreterliği, Mustafa Baybora Mali Sekreterliğe ve Mebruke Diren Mali Sekreter Yardımcılığı’na getirildi.

Yönetim Kurulu’nda ayrıca şunlar görev yapacak:
Çağrı Akgür,  Faize Sertel Yıltaş, Ersen Öndeş, Hikmet Olgaçer, Erdoğan Emiroğulları, Saffet Aşaroğlu, Rifat Bengihan, Kemal Güçveren, Osman Erbulak, Mehmet Beteri, Müge Evram, Gamze Ekemen, İlkşen Varoğlu Atik, Tanju Üngör, Burçin Karabaşak, Hasan Belen, Tolga Uğurgil, Salih Özalan,Tolga Karadağlı, Hatice Cemre Dağgül, Murat Dağman,Onur Bütüner.

Haysiyet Divanı üyeliklerine ise Halil Kara, Ayşe Sağer, Sadık Azimli, Ulus Burçaklı ve Fatma Kükrer getirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.