banner913
banner932
banner1032

"KKTC'de salgın 7 Şubat'ta pik yapacak"

banner1020

Danışmanlarının kendisine KKTC’de Covid-19 vakalarının 7 Şubatta pik yapacağını söylediğini aktaran Tatar, 7 Şubattan sonra vakaların düşüşe geçeceğini söyledi

banner974
"KKTC'de salgın 7 Şubat'ta pik yapacak"

banner971

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, BRT’de katıldığı bir programda gündemi değerlendirdi. KKTC’de yaşanan pandemi sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Tatar, “7 Şubatta hastalık pik” yapacak dedi.

Karantina uygulamasının devam etmesi durumunda dahi şuanda KKTC’de ikinci bir Covid-19 dalgasının yaşandığına dikkat çeken Tatar, vakaların tüm önlemlere rağmen Güney Kıbrıs’tan geldiğini savundu.

Güney Kıbrıs’ta ve KKTC’de christmas sürecinde ciddi bir vaka artışı olduğunu anlatan Tatar, Güney Kıbrıs’ta vaka artışının düşmesi ile birlikte KKTC’de de aynı durumun yaşanacağını kaydetti.

Danışmanlarının kendisine KKTC’de Covid-19 vakalarının 7 Şubatta pik yapacağını söylediğini aktaran Tatar, 7 Şubattan sonra vakaların düşüşe geçeceğini söyledi.

Tatar, hastalığın düşüşe geçebilmesi için hükümetin koyduğu kurallara uyulması yönünde çağrıda bulundu.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.