banner913
banner932
banner1032

Kıb-Tek ödeme noktalarını duyurdu

banner1020

El-Sen'in eylemi nedeniyle veznede işlem yapılamadığını bildiren Kıb-Tek, alternatif ödeme imkanlarını duyurdu. Kıb-Tek’e ödemeler, tüm bankalardan, online ödeme portalından ve Paypoint ödeme makinelerinden yapılabilecek

banner974
Kıb-Tek ödeme noktalarını duyurdu

banner971
 Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu, vatandaşların ödemelerini tüm bankalardan, online ödeme portalından (https://online.kibtek.com) ve Paypoint ödeme makinelerinden gerçekleştirebileceğini duyurdu.
Kıb-Tek’ten yapılan açıklamada, sendikanın eylemi nedeniyle Lefkoşa veznesinde işlem yapılamadığı belirtildi.
Açıklama şöyle:
“Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası’nın (El-Sen) Lefkoşa veznesinde başlattığı haksız eylem nedeniyle vezneden işlem yapılamamaktadır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına, ödemelerini tüm bankalardan, online ödeme portalından  (https://online.kibtek.com) ve Paypoint ödeme makinelerinden gerçekleştirebilir.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.