banner913
banner932
banner1012

"Kasaplar kuzu ve oğlak ihtiyacı için birliğe başvursun

banner1020

Küçükbaş Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği, kasapların kuzu ve oğlak ihtiyacı olması halinde Birliğe başvurmaları için çağrı yaptı.

banner974
"Kasaplar kuzu ve oğlak ihtiyacı için birliğe başvursun

banner971

Birlik Başkanı Alpay Orhan Güvenlier yaptığı yazılı açıklamada, “Geçtiğimiz  günlerde kasap arkadaşlarımız Tarım Bakanı Sn. Nazım Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek  üreticilerden kuzu ve oğlak alımı konusunda sıkıntı yaşadıklarını ve yeterli miktarda hayvan bulamadıklarını aktarmışlardır” diyerek, kuzu ve oğlak sıkıntısını üreticilerle temasa geçerek çözebileceklerini kaydetti. Güvenlier şöyle devam etti:

“Kasap reyonlarında perakende  olarak satışa sunulan kuzu ve oğlak fiyatlarında iyileştirme yapılması halinde, halkın kuzu ve oğlak etine daha fazla rağbet göstereceği ve satışlar artarak aradaki farkı sürümden kapatabilecekleri görüşündeyiz. Birliğimiz tarafından üyelerimize canlı oğlak ve kuzu satışı yaparken şu fiyatlardan aşağıda satış yapmamalarını ve mutlaka kilo bazında satış yapmaları gerektiğini bildiririz. Canlı kuzu: 15 TL kilosu Canlı oğlak:13.50 TL kilosu”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.