banner913
banner932
banner1032

Karagözlü alkışlarla uğurlandı

banner1020

Girne’de önceki gün yaşamını yitiren ülkenin tanınmış simalarından Uğur Karagözlü, dün Karaoğlanoğlu'ndan son yolculuğuna uğurlandı. Ani ölümüyle ülkede büyük üzüntüye neden olan Uğur Karagözlü dün toprağa verildi.

banner974
Karagözlü alkışlarla uğurlandı

banner971
Karagözlü'yü son yolculuğuna sevenleri gözyaşlarıyla, alkış ve dualarla uğurladı.
Uğur Karagözlü'nün cenazesi, Karaoğlanoğlu Camisi'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaoğlanoğlu Mezarlığı'na defnedildi.
Aslen Limasollu olup Girne’de yaşamını sürdüren Karagözlü, güçlü kalemiyle yaptığı sosyal medya paylaşımları, entelektüel kimliği ve çektiği fotoğraflarla tanınıyordu. Karagözlü, Facebook’ta çektiği portreleri de paylaşıyor ve daha çok ziyaretçileri veya yaptığı yurt içi ve yurt dışı gezilerle ilgili yazılar yayımlıyordu.
Hasta olan babasıyla birlikte yaşayan ve sosyal medyada sık sık babasını anlatan, fotoğraflar paylaşan Karagözlü, son olarak bir tıp öğrencisinin okul harcının karşılanması için yardım çağrısı yapmış ve birçok arkadaşı da bu öğrenci için bağışta bulunmuştu. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.