banner913
banner932
banner1032

Kapanma böyle mi olur?

banner1020

banner974
Kapanma böyle mi olur?

banner971
Ülkemizde Lefkoşa ve Girne’de dün gece saat 22.00’dan itibaren kısmi kapanma uygulaması yürürlüğe girmesine karşın yollarda ve sokaklardaki yoğunluğun pek değişmemesi birçok vatandaşı isyan ettirdi.

Özellikle Lefkoşa’da sabah saatlerinde pek yoğunluk olmamasına rağmen öğle saatlerinden itibaren yollarda yoğunluğun arttığı görülüyor.
Bakanlar Kurulu’nun kapanma ile ilgili açıkladığı açık sektör ve işyerleri yanında birçok işyerinin açık olduğu gözden kaçmadı. Özellikle oto galeriler, telefoncular ve daha birçok işyerinde çalışanlar ve müşterilerin olduğu görüldü.

Bazı vatandaşların sokaklarda gezinti yaparken, bazı araç sürücülerinin ise arabalarıyla gezintiye çıktıkları gözden kaçmazken, Lefkoşa’ya giriş - çıkışlarda ve Lefkoşa içinde polisin denetimler yaptığı gözlemlendi.

Ancak bazı vatandaşların ise işyerlerinin önünde arkadaşlarıyla sohbet ettikleri görüldü.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.