banner913
banner932
banner1032

Kaçak estetik baskını

banner1020

Adaya yurt dışından gelen ve hekim olmadığı halde Girne’de kiraladıkları bir evde hastalara dolgu ve botoks gibi medikal işlem uygulayan kişiler, suçüstü yakalandı

banner974
Kaçak estetik baskını

banner971
Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği (KTTB) ile polis iş birliğinde yapılan baskın neticesinde kaçak estetik müdahale yapan, hekim olmayan kişiler tutuklandı.
Lapta’da önceki gün yapılan polis operasyonunda “sahte doktorlar” hasta üzerinde tıbbi medikal işlem yaparken tespit edilerek tutuklandı.
Tabipleri Birliği’nden yapılan açıklamada, “Adaya yurt dışından gelen ve hekim olmadığı halde kiraladıkları bir evde hastalara dolgu ve botoks gibi medikal işlem uygulayan kişiler, düzenlenen baskın sonucu tutuklanarak Lapta Polis Karakolu’na götürüldü. KTTB’ye kayıtlı olmayan hekimlerin ya da hekim olmayan kişilerin, medikal işlem yapmasının yasalarımıza aykırı olduğunu tekrardan hatırlatır, halk sağlığı için ciddi risk oluşturan bu duruma karşı polis ile iş birliği içinde operasyonların devam edeceğini duyururuz” denildi.
Öte yandan Tabipler Birliği’nin duyurduğu, Lapta’da sahte doktorların tutuklanması olayıyla ilgili polis açıklama yaptı.
Polis açıklamasında önceki gün saat 16.00 sıralarında, Alsancak’ta Tabipler Birliğine üye olmadıkları halde, bir şahsa dudak dolgusu işlemi yaptıkları tespit edilen 27 yaşındaki isminin baş harfleri E.P, 30 yaşındaki isminin baş harfleri S.K. ve 20 yaşındaki isminin baş harfleri F.G.'nin tutuklandığı yer aldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.