banner913
banner932
banner1032

İzcan: “Zeki Beşiktepeli’yi sevgi ve özlemle anıyoruz”

banner1020

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan,” yaşamını barış ve özgürlük mücadelesine adayan” Zeki Beşiktepeli’yi, ölümünün birinci yıl dönümünde sevgi ve özlemle andıklarını belirtti.

banner974
İzcan: “Zeki Beşiktepeli’yi sevgi ve özlemle anıyoruz”

banner971
BKP'den yapılan açıklamaya göre, “ Zeki, çok genç yaştan yurdumuz Kıbrıs’ın birliği ve bütünlüğü için mücadele etmiş, bireysel kurtuluş yerine, toplumsal kurtuluşu benimsemiş, katıksız bir sosyalistti “ diyen İzzet İzcan, Zeki Beşiktepeli ile birlikte ayni parti içerisinde mücadele etmekten gurur duyduklarını vurguladı.
 
-“Zeki Beşiktepeli gelecek kuşaklar için örnek teşkil ediyor”
 
Statükoyu reddeden, haksızlıklar karşısında sözünü esirgemeyen Zeki Beşiktepeli’nin gelecek kuşaklar için örnek teşkil ettiğini dile getiren İzzet İzcan, geride kalan yurtseverlere düşen görevin yurdun birliği, insanların kardeşliği için, federal Kıbrıs’a ulaşmak olduğunu belirtti.
-“Mücadele arkadaşların seni özlüyor”
“ Mücadele arkadaşların seni özlüyor “ diyen BKP Genel Başkanı İzzet İzcan,  Kıbrıs’ın kurtuluşu için kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.