banner913
banner932
banner1012

İşbirliği genişletilecek

banner1020

YDÜ Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Salih Gücel’in Azerbaycan’da yaptığı görüşmelerde, iki ülke arasında çevre ve biyolojik çeşitliliğin korunması kapsamında yürütülen iş birliğinin güçlendirilmesi kararlaştırıldı

banner974
İşbirliği genişletilecek

banner971
 
 
Yakın Doğu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Yakın Doğu Üniversitesi Herbaryum ve Doğa Tarihi Müzesi Müdürü Prof.  Dr. Salih Gücel, Azerbaycan Milli İlimler Akademisi tarafından düzenlenen “Şuşa ve Çevresinin Biyolojik Çeşitliliği, Toprak ve Su Kaynakları: Geleceğe Bakış” toplantısına katıldı.
Prof. Dr. Salih Gücel’in 20-26 Eylül tarihleri arasında Azerbaycan Milli İlimler Akademisi’nin davetlisi olarak Azerbaycan’da yaptığı görüşmelerde, iki ülke arasında çevre ve biyolojik çeşitliliğin korunması kapsamında yürütülen iş birliğinin güçlendirilerek devam edilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.