banner913
banner932
banner1032

“İnsanlarımızı soyup soğana çeviriyorlar”

banner1020

Dr. Gülgün Vaiz, çetelerin etrafta rahatça kol gezdiğini, son 1 ayda evine hırsız girmiş en az 15 aileyle konuştuğunu söyledi ve “İnsanlarımızı soyup, soğana çeviriyorlar” dedi

banner974
“İnsanlarımızı soyup soğana çeviriyorlar”

banner971
Doktor Gülgün Vaiz, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ülkede artan hırsızlık vakalarına dikkat çekerek, “Sizin de her an evinize hırsız girebilir ve kimsenin de umurunda değil” dedi.
Hamitköy, Dikmen, Boğaz, Yeni Boğaziçi, Girne, Alsancak, Yeni İskele ve daha birçok yerde hırsızlık vakaları yaşandığını belirten Vaiz, son 1 ayda evine hırsız girmiş en az 15 aileyle konuştuğunu, hırsızların neredeyse hepsinin aynı yöntemi kullandığını söyledi.
“Hepsi neredeyse aynı yöntemle, akşam saatleri, kameralar kayıt yaparken, profesyonel yöntemlerle girip, insanlarımızı soyup, soğana çeviriyorlar” diyen Vaiz, çetelerin etrafta rahatça kol gezdiğini vurguladı.
Vaiz, “Kimse kusura bakmasın, sebep ne olursa olsun failler yüzleri kamerada görülmesine rağmen yakalanmıyor. Neden? Yakalanmıyor mu? Yazıklar olsun” ifadelerine yer verdi.


 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.