banner913
banner932
banner1012

"Haspolat'taki yangınla ilgili gerekli ceza kesilecek"

banner1020

Turizm ve Çevre Bakanlığı, Haspolat Sanayi’de çıkan yangında “Çevre Yasası” kural ve hükümlerine göre gereğinin yapılacağını açıkladı

banner974
"Haspolat'taki yangınla ilgili gerekli ceza kesilecek"

banner971

Turizm ve Çevre Bakanlığı, Haspolat Sanayi Bölgesi’nde atık lastiklerin toplandığı alanda dün çıkan yangında, polisin yazacağı rapor doğrultusunda, işletme sahibine Çevre Yasası kural ve hükümlerine göre gereğinin yapılacağını açıkladı.

Turizm ve Çevre Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Haspolat Sanayi Bölgesi’nde atık lastiklerin toplandığı alanda çıkan yangında, ilgili tüm kurumların yanında Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi soruşturma memurlarının olayı yerinde incelediği kaydedildi.

Açıklamada, yerinde yapılan incelemede polis ile istişare halinde, yangın kontrol altına alındıktan sonra, polisin yazacağı rapor doğrultusunda, işletme sahibine 18/2012 Sayılı Çevre Yasası kural ve hükümlerine göre gereğinin yapılacağı belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.