banner913
banner932
banner1032
banner1038

Harmancı’ya büyük saygısızlık

banner1020

Hala Sultan Cami’nde dün düzenlenen iftar programına gelen LTB Başkanı Mehmet Harmancı, protokolde yeriniz yok, yer kalmadı denilerek geri çevrildi. Ev sahibi konumundaki bir belediye başkanına bu şekilde saygısızca yapılan davranış büyük tepki gördü

banner974
Harmancı’ya büyük saygısızlık

banner971

Haspolat’taki Hala Sultan Cami’de düzenlenen ve Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın da katıldığı iftar programına katılmak üzere Hala Sultan Cami’ne gelen LTB Başkanı Mehmet Harmancı, iftar alanına sokulmadı.

İftar programında görevli üç yıldızlı bir polis subayı Harmancı’ya “Protokolde yeriniz gözükmüyor, sizi içeriye alamam” diyerek geri çevirdi. Büyük bir şok yaşayan Harmancı, durumu kimseye anlatmadan geri dönerek iftar alanını terk etti.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Kamuoyuna doğru bilgi vermek bir gereklilik olmuştur. Ülkemizi ziyarete gelen T.C Cumhurbaşkanı yardımcısı Sn. Fuat Oktay’ın ülkemizi ziyareti sırasında şehrimizde katılacağı iftar programına resmi olarak davet edilmiş ve elbette ülkemizi ziyarette bulunan devlet konuğumuzun katılacağı programa bizlerde icabet etmek için vaktinden önce orada bulunmuştuk. Protokol kapısında bulunan polis arkadaşımızın nezaketsizliği sonucu protokol alanına araçla alınmayışımız ve tabiri caiz ise umursamaz tavırları, umuyorum ki protokol aracımızın pahada ucuz olmasından kaynaklanmamaktadır. Bunu dahi düşünerek kim olduğumuzu anlatmamıza rağmen sergilenen tavırlar ise bizleri temsil ettiğimiz ve bu şehirdeki insanların sahibi olduğu en önemli kurumumuzun ağırlığını ve varlığını ilgili kişilere hatırlatılması kaçınılmaz olarak yapmamız gerekendi. Kamuoyunun bu ve benzeri konular ile bir kez daha gereksiz bir şekilde meşgul olmaması adına umuyorum ki yetkililer gereken uyarılarını yapacaklardır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.