banner913
banner932
banner1012

“Gönyeli’de hizmet en iyi düzeyde”

Gönyeli Belediye Başkanı Benli, Gönyeli Belediyesi’nin en güçlü belediye olduğunu ve gerek çalışanının refahını gerekse Gönyeli halkının hizmet hakkını en iyi düzeyde tuttuğunu vurguladı

banner974
“Gönyeli’de hizmet en iyi düzeyde”

banner971
Gönyeli Belediyesi ile belediyede örgütlü sendika Dev-İş arasında 2021-2022 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Gönyeli Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen imza töreni ile 2021-2022 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi’nin her yıl yenilenen sosyal haklar ve parasal kısmının görüşülüp sonuçlandırıldığı ifade edildi.
Gönyeli Belediyesi’nden yapılan açıklamada “ülkemiz pandemi koşullarında gerek sendika gerek işveren olarak Gönyeli Belediyesi Başkanlığı ve meclisin bu konuyu değerlendirilmiş ve mevcut hakların korunması üzerinden sendika ile mutabakata varıldı” denildi.
“HEM ÇALIŞANLARI HEM DE GÖNYELİ HALKINI DÜŞÜNÜYORUZ”  
Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli imza etkinliğinde yaptığı açıklamada pandemi süreçlerinde hükümet ve bazı belediyelerin doğal olarak içinde bulunduğu sıkıntılar nedeniyle maaşları ödemede geciktiğini ifade ederek  bu koşullarda Gönyeli Belediyesi’nin güçlü yapısından kaynaklanan ve çalışanların haklarına gösterdiği saygıdan dolayı tüm bu süreçlerde hiçbir ödemeyi aksatmadan bugünlere geldiğini belirtti.
Benli, “Bir belediye yönetiminin iki tane itibarı olur.  Bir tanesi halkına verdiği hizmetin azami şekilde verilebilmiş olması. İkincisi de çalışanlarının refahıdır. Bu bağlamda da her ikisini gözeten belediye yönetimimiz bunu bütçe dengeler esasında götürmektedir. Bütçe dengeleri genel kabul gören oranlara uygun düzeye oturtulmuş durumdadır. Bu refahı oturtmak için de güçlü bir belediye bütçesine sahip olmak gerek. Gönyeli Belediyesi bu koşullarda en güçlü belediyedir. Sonuç olarak da gerek çalışanının refahını gerekse Gönyeli halkının hizmet hakkını mümkün olan en iyi düzeyde tutmaktadır. Bu süreç emeği geçen belediye meclisimizin üyelerine ve sendikadaki yetkili arkadaşlarıma da teşekkür ederim” diye konuştu.
AŞAM:
Dev-İş Genel Sekreteri Koral Aşam ise yaptığı açıklamada bir buçuk yıldır pandemi sürecinde daralan ekonomi içerisinde herkes gibi belediyelerin de kendi bütçesi içerisinde belli şeylere dikkat etmek zorunda kaldığını ifade etti. Aşam, Gönyeli Belediyesi’nin bu anlamda kendi mali imkânlarını en verimli şekilde kullandığını belirterek hem çalışanın toplu iş sözleşmesindeki haklarına hem de Gönyeli halkının beklediği hizmetleri aksatmadan verdiğini söyledi.
Aşam, çalışma barışı içerisinde toplu iş sözleşmesini imzaladıklarını kaydederek bu anlaşmaya katkı koyan belediye meclis üyelerine ve Başkan Benli’ye teşekkür etti.


Gönyeli Belediyesi ile Dev-İş arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.