banner913
banner932
banner1012

Feci kaza: Çok sayıda yaralı var!

banner1020

Turunçlu kavşağında meydana gelen kazada çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

banner974
Feci kaza: Çok sayıda yaralı var!

banner971

Mağusa yolunda bulunan Turunçlu kavşağında az önce meydana gelen kazada çok sayıda yaralı olduğu, olay yerine 5 ambulans ve itfaiye aracının geldiği bildirildi.

Turunçlu kavşağında meydana gelen trafik kazasında FE 353 plakalı Peugeot marka araç ile LE 703 Z plakalı Hyundai marka araç yüz yüze çarpıştı.

Çarpışma sonucu kavşağın olduğu bölge savaş alanına döndü. KIBRIS’ın olay yerindeki muhabiri Ahmet İLKTAÇ'tan alınan ilk bilgilere göre 5 civarında yaralının Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne gönderildiği ve aralarında ağır yaralıların olabileceği de bildirildi.

Öte yandan, halen kaza alanında tedavi gören yaralılar da bulunuyor…

Kaza, bir aracın karşı şeride geçerek diğer araçla burun buruna çarpışması sonucu meydana geldi. Kaza sonucu araçlar kullanılamaz hale geldi. Yol şu sıralarda trafiğe kapatıldı...

Kaynak: Kıbrıs Gazetesi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.