banner913
banner932
banner1012

Eylemde sık sık tekbir getiriliyor

banner1020

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası’nın dağıttığı ajandayı ve içinde bulunan bilgilere tepki koymak için örgütler ve bazı milletvekilleri KTÖS'e doğru yola çıktı.

banner974

banner971

Aralarında sivil toplum örgütleri ve milletvekillerinin de bulunduğu eylemciler saat 16:00’da Lefkoşa’daki Asal Şube önünden hareket ederek Çağlayan’da bulunan KTÖS Lokali’ne doğru yola çıktılar. 

Yaklaşık 800 kişinin katıldığı, “Dur De” sloganı ile örgütlenen eylem için polis güçleri de KTÖS önünde hazırlığını tamamladı. Meclis önünde yaklaşık 100 polisin beklediği eylemle ilgili olarak çevik kuvvet ekibi de İtfaiye önünde hazır bekletiliyor…

Eylemde “Ses veriyoruz, gerçek dersi biz veriyoruz”, "Kıbrıs Türktür, Türk kalacak" sloganları atılıyor. Eylemcilerin yürüyüş sırasında sık sık tekbir getirdiği de gözlemleniyor...

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.