banner913
banner932
banner1012

Eroğlu yoğun bakımda

banner1020

3. Cumhurbaşkanı Eroğlu, baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle kaldırıldığı YDÜ Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Eroğlu’nun hayati tehlikesi bulunmuyor

banner974
Eroğlu yoğun bakımda

banner971
 
3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu yoğun bakıma alındı. Baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle dün öğle saatlerinde Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Eroğlu'nun tedavisine başlandı. Eroğlu’nun hayati tehlikesi bulunmuyor.
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Müfit Cemal Yenen, Eroğlu'nun solunumunda sıkıntı olmadığını belirtti.
Eroğlu’nun durumunun iyi olduğunu, kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulduğunu dile getiren Yenen, Eroğlu’nun durumu hakkında bugün daha geniş bilgi verebileceklerini söyledi.
Prof. Dr. Müfit Cemal Yenen, “Viral bir enfeksiyondan şüphe ediyoruz. Öğle saatlerinde hastanemize geldi, şu aşamada durumu daha iyidir, hassasiyetle takip ediyoruz. Yarın (bugün) çok daha net bilgi verme şansımız olacak” diye konuştu.   
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.