banner913
banner932
banner1012

Devlet dava edilsin

banner1020

Mağdurlar Meyhanesi’nin sahibi Nidai Saliş, devletin aldığı kararların dava edilmesini istedi

banner974
Devlet dava edilsin

banner971
 
Mağdurlar Meyhanesi’nin sahibi Nidai Saliş, yaptığı açıklamada para kazanamadıklarını anımsatarak devletin aldığı kararların dava edilmesini istedi.
Saliş’in açıklaması şöyle:
“Aralık ayından itibaren kapalıyız. Döngülerimizin durduğu sabit giderlerimizin devam ettiği bir ortamda artık sona doğru nokta koyduğumuz aşikardır. Bazı büyük sermayenin menfaatleri uğruna halkımızı ve bizleri çürütüp işletmelerimizi sıfırlayıp döngümüzü durdurduğunuz aşikardır. Bu bağlamda kurum ve kuruluşlarımızın bizlere yaptırım uygulamalarını görüyor ve çalacak kapı bulamıyoruz. Bu bağlamda ben ki Mağdurlar Meyhanesi işletmecisi olarak Res-Bir önderliğinde yüce devletimize dava açacağımı bildirir gereğini Res-Bir’den rica ederim.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.