banner913
banner932
banner1012

Dayanışma örneği

banner1020

Türk Birliği Dayanışma Derneği, öğrencilere 30 tablet dağıttı. Derneğin Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr Melahat Arıklı, sivil toplum kuruluşları ile yardımseverleri bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye çağırdı

banner974
Dayanışma örneği

banner971

 
Türk Birliği Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Doç.Dr Melahat Arıklı ve Olcay Kara, sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde öğrencilere 30 tablet dağıttı.
Zor bir dönemden geçildiğini belirten ve imkanlar dahilinde herkesin birbirine destek olup zor süreçten “el birliği” ile çıkılması gerektiğine vurgu yapan Arıklı, bütün sivil toplum kuruluşları ile maddi imkanı uygun yardımseverleri bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye çağırdı. Arıklı “amacımız, yeni başlayan eğitim öğretim döneminde geleceğimiz olan öğrencilerimize  katkıda bulunmaktır” dedi.
​Olcay Kara ise,  4 ilçede destekte bulundukları öğrencilerin yüzlerindeki mutluluğun kendilerini duygulandırdığını kaydetti. Arıklı ve Kara, benzer sosyal sorumluluk proejelerine devam edeceklerini de belirtti

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.