banner913
banner932
banner1032
banner1038

CTP, Mağusa’da hükümeti istifaya çağırdı

banner1020

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Mağusa ilçe binasında toplanarak hükümeti protesto etmek amacıyla Mağusa Suriçi’nde yürüyüş gerçekleştirdi.

banner974
CTP, Mağusa’da hükümeti istifaya çağırdı

banner971

BY Ajans

CTP bu sabah 11.30’da CTP Mağusa İlçe binasından Mağusa Suriçi’ne kadar yürüdü. Yürüyüş boyunca düdük ve trampet çalındı. CTP’liler UBP-DP azınlık hükümeti olarak adlandırdıkları hükümetin, icraatlarını protesto etmek amaçlı gerçekleştirdikleri yürüyüşte “hükümet istifa”, “peşkeşe son” şeklinde sloganlar attı.

Mağusa aslan heykelinin önüne kadar yürüyen topluluğun eylemi,  CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın basın açıklamasıyla son buldu. Tufan Erhürman, hükümeti istifaya davet ederek UBP ve DP’nin daha önce arsaları sadece tanıdık ve yandaşlarına peşkeş çektiklerini, artık ailelerine aleni bir şekilde peşkeş çekecek kadar yüzsüz olduklarını söyledi.

Yürüyüş boyunca hiçbir partilinin elinde CTP bayrağı olmaması dikkat çekerken, pankart ve döviz olmaması da vatandaşın ne yapıldığının anlamamasına neden oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.