banner913
banner932
banner1012

“Çevre sahipsiz, ülke yağmalanıyor, devlet sessiz”

banner1020

Yeşil Barış Hareketi, yaşanan çevre talanlarına karşı Çevre Koruma Dairesi önünde eylem yaptı

banner974
“Çevre sahipsiz, ülke yağmalanıyor, devlet sessiz”

banner971

Yeşil Barış Hareketi, Çevre Dairesi’nin işlevini yapmadığı ve çevreyle ilgili ihbarların sürekli Yeşil Barış Hareketi'ne yapıldığı gerekçesiyle Daire önünde mesaiye başladığını duyurdu.
“Çevre sahipsiz, ülke yağmalanıyor, devlet sessiz” sloganıyla, Turizm Bakanlığı içerisindeki Çevre Koruma Dairesi önünde yapılan eylemde, uzun süredir var olan hükümet krizi gibi yapay gündem içerisinde sürüklenirken, birçok alanda devlet kurumlarının işleyişine devam etmediği belirtildi.
Çevreyle ilgili yapılan birçok ihbarın olduğu, buna karşın yaşanan çevre talanlarına ‘ortada devlet yokmuşçasına hiçbir yerde, hiçbir şekilde müdahale edilmediği’ belirtildi.
Yeşil Barış Hareketi Başkanı Feriha Tel, açıklamasında “Bundan en büyük zararı çevre görüyor, çevreye geri dönüşü olmayan katliamlar ve müdahaleler yapılıyor” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.