banner913
banner932
banner1012

Çarşambadan itibaren yağmur bekleniyor

banner1020

Meteoroloji Dairesi, önümüzdeki bir haftalık sürede alçak basınç sistemiyle ılık ve nemli, daha sonraları serin ve nemli hava kütlesinin etkili olacağını; Çarşamba’dan itibaren yağmur beklendiğini ve sıcaklığın da 4 derece düşeceği bildirdi.

banner974
Çarşambadan itibaren yağmur bekleniyor

banner971

 

  

Açıklamaya göre, hava, yarın az bulutlu, zamanla parçalı az bulutlu; Pazar  günü parçalı az bulutlu olacak.

Pazartesi günü az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu;  Salı günü parçalı bulutlu;  Çarşamba ve Perşembe günleri parçalı çok bulutlu ve yağmurlu; Cuma günü parçalı çok bulutlu yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu geçecek.

En yüksek hava sıcaklıkları, iç kesimler ve sahillerde 28-31, periyodun ikinci yarısında 24-27 derece dolaylarında seyredecek.  

Rüzgâr önceleri Güney ve Batı yönlerden orta, periyodun ikinci yarısında Güney ve Doğu yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli esecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.