banner913
banner932
banner1012

Bu nasıl münhal?

banner1020

Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık servislerinde sözleşmeli istihdam edilmek için açılan münhale yönelik yapılan duyuruda, sadece yabancı uyrukluların başvurabileceğinin açıklanması tepkiyle karşılandı

banner974
Bu nasıl münhal?

banner971
Sağlık Bakanlığı tarafından geçtiğimiz Pazartesi günü duyurulan iki münhal alanı ile ilgili duyuru vatandaşların tepkisine neden oldu. Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık servislerinde sözleşmeli istihdam edilmek üzere 1 Anastezi ve Reanimasyon uzmanı ve 1 Gastroenteroloji uzmanı münhalleri için yapılan duyuruda sadece yabancı uyrukluların münhallere başvurabileceğinin açıklanması vatandaşlar arasında tepkisine neden oldu. 16 Şubat tarihine kadar başvuru kabul edilecek münhal ile ilgili yapılan duyurunun tam bir hukuksuzluk örneği olduğu ifade edildi.
Gazetemize ulaşan bazı vatandaşlarımız “Bu nasıl münhal? Tam bir hukuksuzluk örneği?” diye tepki gösterdi.
Açılan bu münhalde aranan nitelikler arasına ‘KKTC vatandaşı olmaması durumunda yabancı alınabilir’ cümlesi konmuş olsa sıkıntı olmayacağını belirten vatandaşlarımız “Yok ama münhal sadece yabancılar başvurabilir diye çıkılamaz" diyerek isyanlarını paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.