banner913
banner932
banner1012

“Böyle güzellikleri çoğaltmaya devam edelim”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini bazı vatandaşlarımız, Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından yıllar önce kurulan Paylaşım Mutfağı’nın her gün yüzlerce kişiye yemek çıkararak insanların dualarını almasının çok önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade ettiler.

banner974
“Böyle güzellikleri çoğaltmaya devam edelim”

banner971
 
Bu mutfakta çıkan yemekler için sponsor olan hayırsever vatandaşların için ise ayrı bir parantez açmak gerektiğini dile getiren vatandaşlarımız, LTB Paylaşım Mutfağı’nın bugünlere gelmesinde onların payının oldukça büyük olduğunu vurguladılar.
Vatandaşlarımız “Bu ülkenin iyi kalpli, güzel ve aydınlık insanları ile paylaşmaya devam. Çünkü zorluklar ve zor dönemler ancak paylaşılarak atlatılabilir. Gündem ne kadar boğucu olursa olsun, böyle güzellikleri çoğaltmaya devam edelim” dediler.
Bu vesileyle LTB Paylaşım Mutfağı emekçilerine de teşekkürü toplum adına borç bildiklerini belirten vatandaşlarımız, dayanışma ruhunun en açık şekli olan Paylaşım Mutfağına sahip çıkmaya devam edeceklerini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.