banner913
banner932
banner1012

Babası, oğlunun acısına dayanamadı

banner1020

banner974
Babası, oğlunun acısına dayanamadı

banner971

Gazimağusa dün ve bugün bir aileden iki ölümle sarsıldı.

Tedavi için gittiği Ankara’da yaşamını yitiren 49 yaşındaki Cem Besim Özgöker'in ardından babası Besim Özgöker evlat acısına dayanamayarak hayatını kaybetti.

Yaklaşık 5 yıl önce bay pass ameliyatı geçiren ve her yıl düzenli bir şekilde Ankara’ya kontrole giden Cem Besim Özgöker, geçtiğimiz günlerde aniden fenalaşarak, apar topar yeniden Ankara’ya götürüldü.

Ankara’da tedavi altında olduğu hastanede doktorların yoğun uğraşlarına rağmen kurtarılamayan Özgöker’den dün sabah acı haber geldi. Ailesinin cenazeyi almak üzere dün akşam saatlerinde Türkiye’ye gittiği öğrenilirken, cenaze töreninin ne zaman yapılacağı henüz netlik kazanmadı

Gazimağusa Limanı’nda serbest olarak çalıştığı ve kendine ait kamyonları bulunduğu öğrenilen Cem Besim Özgöker’den geriye acılı bir eş ile 2 tane kız evladı kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.