banner913
banner932
banner1032

Azerbaycan’dan Radyo Vatan’a ödül

banner1020

banner974
Azerbaycan’dan Radyo Vatan’a ödül

banner971
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Dimonds of Turkey Award Azerbaycan” da Kuzey Kıbrıs’ın en iyi radyosu ödülüne Radyo Vatan layık görüldü. 
Kendi branşında en iyilerin seçildiği uluslararası ödül töreninde Azerbaycan ile birlikte, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Türkiye, Rusya, Ukrayna, Özbekistan ve Türkmenistan’dan da temsilciler yer aldı. 

‘Dimonds of Turkey Award Azerbaycan” da KKTC’den Radyo Vatan en iyi radyo ödülünü alırken, Radyo Vatan spikeri Ayşe Karaca da en iyi sunucu ödülüne layık görüldü. 
Ayşe Karaca gala gecesinde KKTC bayrağı ile yaptığı konuşmada aldığı ödülleri 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Şampiyon Melekler ve Sivil Savunma Teşkilatı Arama Kurtarma ekibi adına aldığını söyledi.  
Ayşe Karaca, gala gecesinde Kıbrıs Türk kültürünü yansıtan modacı Abdullah Öztoprak imzalı kıyafetiyle de ilgi odağı oldu.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.