banner913
banner932
banner1012

Aşı için kuyruk çilesi bitmiyor

banner1020

Tek dozluk Johnson & Johnson aşısı yaptırmak isteyen onlarca kişi dün yine Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Ayaktan Tanı Merkezi’ne akın etti

banner974
Aşı için kuyruk çilesi bitmiyor

banner971
 
Aşı için kuyruk çilesi günlerdir bitmiyor. Aşı olmak için hem internetten randevu alan, hem de randevusuz onlarca kişi dün yine Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Ayaktan Tanı Merkezi’ne akın etti, ortaya kaos çıktı.
Tek dozluk Johnson & Johnson aşısı yaptırmak isteyen onlarca kişi sabah saatlerinde sıra numarası aldı.
Randevusuz gelen ve sıra numarası almak isteyen çok fazla kişi de Ayaktan Tanı Merkezi önünde sıcağın altında saatlerce beklemeye koyuldu. Sıra numaralarının sabah gelenlere barkod sistemi ile değil, elden verildiği, söz konusu durumun sıkıntı yarattığı ve bu nedenle sıra numarası olmadan, işlem yapılmaya başlandığı ifade edildi.
Randevu ile gelenler ise, hangi aşının yapılacağını bilmediğinden ve randevuları olmalarına karşın bu yığılmada beklemek durumunda kalmaktan yakındı.
 Ayaktan Tanı Merkezi önünde bekleyen vatandaşlar ile güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı. Onlarca kişinin bir an önce aşı olmak için Ayaktan Tanı Merkezi önünde sosyal mesafeyi de dikkate almadan yığıldığı gözlemlendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.