banner913
banner932
banner1032
banner1038

15 Mayıs’a kadar uçak seferi olmayacak

banner1020

Bakan Atakan, 15 Mayıs tarihine kadar ülkeye sefer yapılmaması konusundaki Bakanlar Kurulu’nun koyduğu seyahat kısıtlamalarının sürdüğünü söyledi

banner974
15 Mayıs’a kadar uçak seferi olmayacak

banner971

Meclis’te konuşan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, ülkeye uçak seferi yapılacağı ve 2 bin 500 kişinin geleceği haberlerinin doğru olmadığını vurguladı. 
Atakan, 15 Mayıs tarihine kadar ülkeye sefer yapılmaması konusundaki Bakanlar Kurulu’nun koyduğu seyahat kısıtlamalarının sürdüğünü, gerekli olmadığı sürece ve Sağlık Bakanlığı onayı olmadan bu seferlerin yapılmayacağını söyledi.
Atakan, birçok KKTC vatandaşının yaşanan sıkıntılardan dolayı ülkesinden uzakta kaldığını, Türkiye ve İngiltere’deki temsilciliklere yapılan başvurulardan sayı takibi yaptıklarını ancak şu an için netleşmiş bir sefer olmadığını kaydetti.
Bilişim Yasası ile ilgili konuya da değinen Atakan, sosyal medyada yapılan hakaretlerin cezasız kalmadığını vurguladı, ceza yasasında bazı değişiklikler yapılarak da bu konunun çözülebileceğini anlattı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.