banner913
banner932
banner1012

11 bin 500 öğrenci okula gitmedi

banner1020

Okullarda seyreltilmiş yüz yüze eğitim başladı ancak dün itibarıyla okula gidenlerin oranı yüzde 72 oldu

banner974
11 bin 500 öğrenci okula gitmedi

banner971
 
 
Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin kararı doğrultusunda anaokullar ile ilk ve orta dereceli okullarda seyreltilmiş yüz yüze eğitim dün başladı.
Eğitim Bakanı Olgun Amcaoğlu dün itibarıyla okula gitmeyen öğrencilerin oranının % 28 olduğunu açıkladı. Amcaoğlu okula gidenlerin oranının % 72 olduğunu belirtti.
Toplamda 53 bin öğrencinin bulunduğunu ve yüzde 28’inin; yani, 11 bin 500 öğrencinin okula gitmediğini ifade eden Amcaoğlu, bin 100 öğretmenin de okula gitmediğini ifade etti.
Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin kararı gereği, Girne bölgesindeki bazı okullarda ve Lefkoşa 9 Eylül İlkokulu’nda uzaktan (online) eğitime başlanacağı, ülkedeki diğer okullarda ise seyreltilmiş yüz yüze eğitim yapılacağını belirtilmişti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.