banner913
banner932
banner1012

Zurnacı: Gaziveren görkemli günlerine dönecek

banner1020

Önder Zurnacı hedeflerinin bir üst lig olduğunu açıklarken, Gaziveren’i eski görkemli günlerine döndüreceklerini söyledi.

banner974
Zurnacı: Gaziveren görkemli günlerine dönecek

banner971

İsmet KARAOSMAN

BTM 2.Lig kulüplerinden Gaziveren’in kulüp başkanı Önder Zurnacı hedeflerinin bir üst lig olduğunu açıkladı.

Zurnacı, göreve gelir gelmez kolları sıvayıp, uzun zamandır liglerde olmayan futbol takımını oluşturdu ve takımın başına teknik direktör olarak SayınerSeyitler’i getirdi.

Takıma yerinde transferler yapan Önder Zurnacı, hedefini BTM 1. Lig olarak belirledi. Zurnacı ayrıca sahayı da çimlendirme projesini de hayata geçirmek için önemli adımlar attı. Önümüzdeki günlerde sahayı çimlendirme çalışmalarının başlayacağının müjdesini veren Zurnacı, Gaziveren’i eski görkemli günlerine döndüreceklerini söyledi.

Önder Zurnacı ayrıca saha tamamlandıktan sonra, arı, minik ve yıldız takımları da  oluşturacaklarını ifade edip tüm camiaya seslenerek destek çağrısında bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.