banner913
banner932
banner1032

Yıldırım: Süreç hüzünle bitti

banner1020

Haspolat’ın futbolcu başkanı Necati Yıldırım, finalde kaybettikleri sezonla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, “Hiç beklemedikleri şekilde takımı finale çıkarttık.Ama süreç hüzünle bitti.Hayaller yarınlara kaldı.” ifadelerini kullandı

banner974
Yıldırım: Süreç hüzünle bitti

banner971
BTM İkinci Lig kulüplerinden Haspolat’ın futbolcu başkanı Necati Yıldırım, finalde kaybettikleri sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Başarılı başkan Necati Yıldırım’ın değerlendirmeleri şöyle:
“9 aylık bir süreç hüzünle bitti. Hayaller yarınlara kaldı. Elimizden geleninin fazlasını yaptık. Kulübü çoluk çocuğa bıraktılar dediler. Hiç beklemedikleri şekilde takımı finale çıkarttık.
Hertürlü fedakarlığı yaptık. Elimizden gelenin fazlasını yaptık. Anlımızın akıyla bitirdik. Umarım bundansonra kulübümüze daha çok sahip çıkılır. Alnının teriyle oynayan her bir futbolcumuzun anlından öpüyorum. Hocamızada emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.Sezon boyunca bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza ve sponsorlarımıza,yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Demirhan Spor Kulübünü başarılarından dolayı tebrik ederim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.